Instructiuni Utilizare

Aplicarea Produselor Leatherique (Leather Rejuvinator si Prestine Clean)

 1. Aspirati suprafata din piele pentru a inlatura marea majoritate a impuritatilor.

2. Aplicati Leather Rejuvinator (cat este nevoie pentru acoperirea intregii suprafete din piele) folosind propriile maini (puteti folosi si manusi chirurgicale), ori un burete fin, ori un prosop fin si masati pielea astfel incat uleiul sa poata intra in fibrele pielii. Pentru aplicarea acestui ulei se mai poate folosi si o sticla-spray. Dupa aplicare, intindeti produsul si masati pt a fi acoperita toata suprafata.

3. Daca Leather Rejuvinator a fost aplicat pe tapiterie auto, si detineti un garaj, lasati masina in garaj timp de minim 6 – 7 ore pentru a permite solutiei sa intre in piele. Imediat dupa aplicare, daca nu este soare afara, puteti porni 20 – 30 de min motorul si porniti si caldura, pentru a se face cat mai cald in masina. Dupa acele 30 de min, puteti baga masina in garaj si sa o lasati pana a doua zi sau minim 6 – 7 ore.

In cazul in care este vorba despre mobila din piele (canapele, scaune, fotolii), lasati Leather Rejuvinator sa actioneze de pe o zi pe alta. Daca l-ati aplicat seara, lasati-l pana a doua zi, daca l-ati aplicat dimineata, lasati-l pana seara sa actioneze.

4. Dupa ce a trecut timpul alocat, pielea este gata pentru curatarea murdariei cu Prestine Clean. Inainte de aplicarea Prestine Clean, pielea va fi unsuroasa, lipicoasa, dar nu va speriati pentru ca este doar murdaria ce a fost scoasa la suprafata de Leather Rejuvinator.

5. Pentru aplicarea Prestine Clean puteti folosi un prosop moale. Puneti Prestine Clean intr-un pulverizator si pulverizati pe toata suprafata unde Leather Rejuvinator a fost aplicat. Lasati Prestine Clean sa actioneze 2 – 3 min, apoi cu un prosop puteti incepe sa curatati. Prestine Clean nu va inlatura Leather Rejuvinator, ci doar impuritatile de pe suprafata tapiteriei.

6. Este indicat ca Leather Rejuvinator  sa fie folosit de 2-4 ori pe an, in functie de cat de murdara este pielea, iar Prestine Clean de fiecare data cand doriti sa faceti o curatare rapida obiectelor din piele. In felul acesta, veti putea mentine pielea curata tot timpul.

Leather Rejuvinator  si Prestine Clean nu contin ingrediente chimice sau uleiuri minerale ce pot dauna fibrelor pielii.

Solutiile trebuie pastrate la temperature mai mari de 5 grade Celsius. Agitati bine inainte de folosire ambele solutii.

Nu garantam rezultatul aplicarii produselor Leatherique. Daca se respecta instructiunile de utilizare, rezultatele dovedite de aproape 50 de ani vor avea loc.

Daca aveti nelamuriri sau orice alte intrebari, nu ezitati sa ne contactati la 0755.125.400 sau pe mail la office@pro-detailing.ro ; office@leatherique.ro