Comentarii

Comentarii primite de la doar cativa dintre clientii ce au folosit produsele Leatherique:

From: Silviu
Sent: Sun, May 3, 2009 22:46
Subject: Feedback

Am reusit sa folosesc produsele…doar pe scaunele din fata( BMW 330 xd -2007 ) caci atat am avut timp. Rezultatele au fost foarte bune cu toate ca pielea se prezenta destul de bine si culoarea era una inselatoare….adica un fel de negru putin spre gri, motiv pentru care murdaria nu prea se vedea. Oricum dupa ce am dat cu uleiul respectiv si am lasat cam 12 ore am vazut ca a scos murdaria la suprafata si pielea a devenit mai neteda si mai moale, am curatat cu prestine clean apoi si am fost multumit de rezultate. Am dat solutia spre testare unui amic care are un M3 cabrio din 2008 cu piele de o culoare deschisa…un fel de crem….si a fost si el multumit de calitate! Mentionez ca prestine clean a fost buna si pe suprafete de plastic din masina!

Din pacate nu am putut face poze pentru ca  nu s-ar fi sesizat diferenta la camera, insa trebuie sa ma credeti pe cuvant :))

Cu stima,
Silviu *****

From: Sorin
Sent: Mon, August 17, 2009 3:51 pm
Subject: Leatherique

Am folosit kitul Leatherique pe pielea bej de la un BMW. Pielea inainte era cat de cat ingrijita cu solutii de la benzinarii. Leatherique a reusit practic sa schimbe felul in care pielea arata si se simte. Nu am crezut ca pielea dupa 2 zile in care am tinut-o in soare si cu Rejuvenator Oil pe ea a putut sa se schimbe asa de drastic. A scos toata murdaria si petele din piele. Tot interiorul era patat. In momentul in care am inceput sa o curat cu Prestine Clean am terminat 4 carpe de microfibra si un prosop. Produsele sunt minunate si usor de folosit, am urmat instructiunile de pe site-ul Leatherique, doua recipiente cu pulverizator si a am masat pielea cu Rejuvenator Oil, apoi dupa 2 zile am folosti prosoape de microfibra si Prestine clean pentru a curata.

Am lasat 2 zile interiorul la “dospit” pentru ca nu am avut treaba cu masina si am dorit sa scot maximul din aceste produse. Senzatia cea mai puternica este dupa o zi, doua dupa tratament cand piela absoarbe produsul puternic.

Multumesc Leatherique,
Sorin

 From: Eugen
Sent: Fri, September 18, 2009 8:53 pm
Subject: Review Lt

Ce pot spune eu despre aceste produse minunate?
In primul rand sunt incredibil de usor de folosit! Pur si simplu dai si intinzi cu mana. In al doilea rand, sunt usor de curatat. Rej Oil se sterge foarte usor cu Prestine Clean. Produsele au fost lasate 12 ore pe piele, si pot spune ca au transformat un “carton” de piele in piele de bebelus. De asemenea, avand pielea neagra, nu pot sa vad cata mizerie e pe ea, am scos o mizerie de nedescris si in plus albastru lasat de la blugi! Practic carpa s-a transformat din alb in gri cu tente albastre. In al treilea rand, lasa pielea incredibil de moale, fina si de un mat de bun gust(nu ca alte produse care lasa pielea cu un luciu artificial).
Au fost folosite pe o Honda Accord, model 2009, si cred ca va fi singurul produs care-l voi folosi vreodata pe masina.

From: Cosmin
Sent: Tue, October 6, 2009 1:33 pm
Subject: Leatherique.ro

Acum o luna am devenit clientul serviciului de detailing Leatherique.ro. Operatiunea a durat in jur de 9 ore in care a fost curatat tot interiorul masinii personale. Tapiteria a fost curatata si tratata cu Leatherique Rejuvinator Oil si Leatherique Prestine Clean. La sfarsitul operatiunii, interiorul arata ca nou, pielea se simtea foarte moale si era foarte curata. Personalul Leatherique.ro a folosit numai produse fara silicon pentru curatarea celorlalte suprafete din interiorul masinii. Recomand servicii cat si produsele Leatherique.