Termeni Utilizare

Nu garantam rezultatul aplicarii produselor Leatherique. Daca se respecta instructiunile de folosire, vor fi rezultate ce au fost dovedite timp de aproape 50 de ani. Responsabilitatea noastra in ceea ce priveste reclamatiile este limitata doar la pretul de achizitie al produselor Leatherique. Nu ne asumam responsabilitatea pentru orice fel de dauna cauzata de folosirea inadecvata a produselor Leatherique. Orice dauna aparuta pe durata transportului, este strict resposabilitatea firmei transportatoare.

Nu ne asumam responsabilitatea pentru nici o comanda, proiect sau mostra care ne-au fost trimise la un pret mai mare sau mai mic fata de pretul initial al produselor noastre. Cu alte cuvinte, nu suntem raspunzatori si nici responsabili din punct de vedere financiar pentru orice parte a aplicarii produselor noastre, pierderea, avaria sau furtul articolelor trimise catre noi ca si mostre, acestea incluzand, dar nelimitandu-se la parti, fragmente reconditionate sau alte articole menite sa ne arate culoarea imbunatatita a acestora. Asiguram produsele la momentul trimiterii acestora inapoi catre dumneavoastra, insa responsabilitatea ca acestea sa ajunga in siguranta revine in totalitate firmei transportatoare.

Vom incerca intotdeauna sa va oferim suport in ceea ce priveste revendicari sau probleme in masura in care vom putea face acest lucru. Daca o parte, sau un fragment reconditionat este avariat, trebuie sa contactati firma transportatoare, insa din experienta va spunem ca daca nu aveti o fotografie cu “inainte si dupa” , aceasta nu va va ajuta.